Procedure

Procedure

Aanvraag indienen
U kunt een aanvraag indienen via de mail, telefonisch of het aanvraagformulier. Eenmaal per week nemen wij de nieuwe aanvragen door. Tijdens deze vergadering beslissen wij of uw aanvraag geschikt is om in het onderwijs te plaatsen. Wanneer u aanvraag is goedgekeurd ontvangt u hiervan een mail. Ook wanneer uw aanvraag niet is goedgekeurd brengen wij u hiervan op de hoogte. De kosten voor het aanbieden van uw opgave aan studenten kost u eenmalig 15 euro. Wanneer wij dit hebben ontvangen zal de opdracht aangeboden worden op onze website en binnen de faculteit.

Wachttijd
De opgaves binnen de Bouwkundewinkel worden uitgevoerd door studenten aan de faculteit Bouwkunde als een keuzevak. Een collegejaar bestaat uit 4 kwartalen waarin studenten vakken volgen. Voor u betekent dit dat de opgave in een van deze 4 kwartalen zal worden uitgevoerd. Deze kwartalen beginnen grofweg in september, november, februari en april. Daarnaast zijn wij afhankelijk van de interesses van studenten voor projecten van de Bouwkundewinkel. Studenten kunnen zich inschrijven voor een specifiek project. Het kan daarom voorkomen dat uw opgave niet bij het eerst volgende moment van start zal gaan. Houd u er dus rekening mee dat het een aantal maanden kan duren voordat uw opgave uitgewerkt zal gaan worden. Wij houden u op de hoogte wanneer er zich wel of niet studenten zich hebben ingeschreven voor uw aanvraag.

De uitwerking
Aan de hand van het aantal inschrijvingen zal een groepje studenten aan uw aanvraag gaan werken. Deze groep varieert meestal van 1 tot 4 studenten. Deze studenten zullen contact met u opnemen om de benodigde informatie te verkrijgen voor hun onderzoek en om een locatiebezoek in te plannen. Voor studenten is het contact met de opdrachtgever een belangrijk onderdeel van de opgave. Vervolgens zullen deze studenten ongeveer 8 weken aan uw opgave werken onder begeleiding van een universitaire docent. U kunt er dus op rekenen dat het geleverde resultaat voldoende niveau heeft.

Het eindresultaat
Het eindresultaat zal een adviesrapport zijn met de aanbevelingen van de studenten. Dit betekent dat het niet een op een kan worden toegepast in de praktijk, maar dient als een hulpmiddel om u verder te helpen. Aan profit organisaties en particulieren wordt, over het algemeen, voor een afgeronde aanvraag een bijdrage van 200 euro gevraagd. Ondanks deze bijdrage blijft het ons streven voor iedereen toegankelijk te zijn. Laat de bijdrage voor profit organisaties of particulieren u daarom niet afschrikken en neem gerust contact met ons op.

 

Heeft u een bouwkundig probleem of onderzoek waarbij u de hulp van studenten goed zou kunnen gebruiken. Vul een aanvraagformulier in en wij nemen spoedig contact met u op!