Onze sponsoren

University of Technology Eindhoven

 

LBP SIGHT

LBP|SIGHT is een ingenieurs- en adviesbureau in Nieuwegein op het gebied van bouw, ruimte en milieu. Elk project dat we doen koppelen we aan belangrijke, actuele onderwerpen. Zoals: circulariteit, duurzame energie en de Omgevingswet. Zo werken we aan moderne oplossingen met een positieve impact. Oplossingen die slim, innovatief en snel uitvoerbaar zijn.

Werken of een (afstudeer)stage lopen bij LBP|SIGHT?
Wil je graag bij ons komen werken of een stage lopen? Dat kan! We hebben regelmatig mooie vacatures en stageopdrachten. Daarbij zetten we vol in op samenwerking, betrokkenheid, groei en werkplezier. Voor jou en alle collega’s die bij ons werken. Vanzelfsprekend zijn goede ontwikkelmogelijkheden en aandacht voor de balans tussen werk en privé.

Onze cultuur: met z’n allen mooie stappen maken
We zijn met ruim honderd medewerkers groots in professionaliteit én klein genoeg voor persoonlijk contact en langdurige werkrelaties: met onze collega’s en met onze klanten. We werken vaak samen met collega’s van andere expertises. Zo kunnen we vraagstukken in hun totaliteit en onderlinge samenhang op lossen.

Meer weten? Bekijk onze website, bel of mail!
Op onze website vind je meer informatie over vacatures en stagemogelijkheden. Bel of mail gerust: 030 231 13 77 en info@lbpsight.nl